Кредит "Енергийна ефективност"

energy-improvement-mortgage

Всяко българско домакинство може да получи безвъзмездна финансова помощ в размер 20% от размера на закупените съоръжения и с левова равностойност от 350 до 2000 Евро по програмата за кредитиране на енергийната ефективност в дома. Кредитополучателите трябва да използват одобрени съоръжения и материали, за да могат да получат помощта. Кредити и безвъзмездна финансова помощ се отпускат за:

 

 

 • Енергоспестяващи прозорци;
 • Изолации на стени, покриви/тавани, подове;
 • Енергоефективни термопомпени системи (климатици);
 • Слънчеви нагреватели с или без прилежащите системи за отопление и топла вода;
 • Енергоефективни газови котли с или без прилежащите системи за отопление и топла вода;

Стъпките за получаване на кредита за енергийна ефективност са:

1. Избирате какви подобрения искате да направите в дома си.
2. Избирате фирма, чиито услуги ще ползвате. Закупените и монтирани с кредита уреди и материали трябва да покриват техническите изисквания на програмата.
3. Избирате банка-партньор на програмата, от която искате да изтеглите кредит. Проверeте какви документи трябва да й се представят от избраната фирма
4. Давате на фирмата типова оферта, която си вземате от банката-партньор. 
5. Фирмата попълва офертата според планираните от вас подобрения в дома. Тя трябва да ви даде и проформа фактура или предварителен договор, ако банката изисква такива
6. С офертата отивате в банката и кандидатствате за кредит заедно с останалите нужни документи - молба, документ за самоличност, документ за доход и др.
7. След като кредитът бъде усвоен, а подобренията - приключени, подавате в банката искане за безвъзмездна финансова помощ заедно с издадени от фирмата протокол за извършените дейности и фактура за направените разходи. Срокът за това е до 4 месеца от договарянето на кредита. Исканията за безвъзмездна помощ се проверяват по документи, а 8% от проектите - и на място.
8. Изплащане на помощта за проекти, изпълнени така, както са били предварително одобрени по офертите.


За повече информация, относно параметрите на кредита, моля кликнете тук.


Дограма на изплащане

Фирма "Мега Стил" в сътрудничество с  logo eurolease и  unicredit leasing Ви предоставя възможността да закупите продуктите и услугите й на изплащане.

Необходимите документи за кандидатстване за лизинг са:

 1. Попълнено и подписано искане за финансиране;
 2. Оферта за финансиране с коректно попълнен срок, цена, доставчик;
 3. Погасителен план към офертата за финансиране;
 4. Заверено копие на лична карта;

Копие на един от по-долу посочените документи, удостоверяващ доходите на лицето:

 • Трудов договор и Служебна бележка за доход от работодател;
 • Договор за управление;
 • Договор за наем;
 • Друг документ, удостоверяващ доход на физическо лице;

Взимане на точни размери и консултация на място

construction1Извършване на измерване в удобно за Вас  време, като на място ще Ви бъдат дадени съвети за оптималната конфигурация и комплектоване  на Вашата  дограма, както и сроковете за доставка, демонтаж на старата дограма и монтаж на новата Ви дограма. При получаване на заявка за поръчка ще бъдете посетени от специалист на фирмата за безплатна консултация и взимане на точни размери.

След оформяне на поръчката се сключва договор за изработка, доставка и монтаж на дограмата.

Доставка на място

bus dostavkaПреди уговорената дата, наш сътрудник ще се свърже с Вас за уточняване на подходящо време за монтаж на дограмата. Доставката на готовата дограма или парапети до обекта се извършва с безплатен транспорт на фирмата.

Демонтаж на старата дограма и винкел

demontajФирма "Мега Стил" извършва безплатен демонтаж на старата Ви дограма и винкел.

Довършителни работи

shpaklovane prozoretsПонеже не обичаме да оставяме работата си недовършена, вече Ви предлагаме услугата ОБРЪЩАНЕ/ИЗМАЗВАНЕ на дограмата, която се състои в обръщане на прозореца с гипс, гипсово лепило или гипс-картон. 
Измазването на прозорците е довършителният етап от монтажа на дограмата. То се извършва около 24 часа след монтажа на дограмата, за да изсъхне монтажната пяна. Качественото измазване около дограмата е изключително важно, за да избегнете нежелани последствия като: поява на мухъл, падане и напукване на мазилката в следствие на обилни валежи и влага.

Гаранционно обслужване

Фирмата поема безплатно гаранционното обслужване на монтираната от нас дограма в рамките на посочените гаранционни срокове. Нашите специалисти винаги с готовност ще Ви консултират при всеки възникнал проблем. Гаранционни срокове са:

 • за изработка и монтаж на дограма - 3 години;
 • яркост на профила - 10 години;
 • за обков на дограма (за дефекти при функциониране и корозия) - 3 години;
 • за херметичност на стъклопакет - 3 години;

Гаранцията се отнася за дефекти, възникнали в процеса на нормална експлоатация в рамките на гаранционния срок, поради некачествени материали или неправилна изработка. Всички такива дефекти и пропуски се отстраняват безплатно.

 

Дженерик левитра дженерик levitra 20 шт. Левитру можно принимать даже мужчинам, которые не испытывают необходимости в применении подобных.цены, характеристики, отзывы на левитра цена. источник

Офис Велико Търново

бул. "България" №25

Teл.: 062/59-12-03

GSM: 0886 052 246
e-mail: megastil_bg @ abv.bg

Офис Габрово

 

Teл.: 0886052246

Офис Г. Оряховица

ул. "Вичо Грънчаров" №12

(в сградата на х-л Амбарица)

 тел. 0618/9-05-61

Работно време

Понеделник - Петък:

от 9.00 до 18.00 ч.

Събота: от 9:00 до 13:00

Почивен ден: неделя