aluplast250x116Фирма "Мега Стил" представя на Вашето внимание висококачествените и ефективни прозоречни системи на ALUPLAST, предлагайки решения за всички случаи: от системи за стандарти прозорци до сертифицирани системи за прозорци за пасивни къщи. Независимо дали ще санирате съществуваща сграда или планирате ново строителство, PVC профилите на ALUPLAST Ви предлагат максимална стабилност и защита от външните неблагоприятни климатични условия, както и отлични качества по отношение на статиката, здравината и устойчивостта на профилите.

Повече от 25 години Aluplast Industry Group проектира, произвежда и доставя висококачествени, високотехнологични профилни прозоречни системи за PVC.

Фирма "Мега Стил" Ви предлага следните прозоречни системи от Aluplast:


Система Advance - максимална защита от външните атмосферни условия. Предлагания продукт е от група профили Ideal-8000. Благодарение на системата Advance, Вие можете да се наслаждавате на приятното топлина на Вашия дом през цялата година.

Шесткамерната профилна система Advance с монтажна дълбочина 85 мм, возможност на използване на стъклопакет с дебелина до 59 мм., коефициент на съпротивление при топлоотдаване 1,00 (кв.м°С)/W и триконтурнoто уплътнение превръща профила в уникална енергоспестяваща конструкция, позволяваща максимална топло- и звукоизолация.

Алупласт Elegant

Система Elegant - Eлегантно решение за широк температурен диапазон на употреба. Проектиран за ценителите на икономичността и елегантността. 
Трикамерният профил Elegant с монтажна дълбочина 70 мм и възможност за монтаж на стъклопакет с дебелина до 43 мм. е предпоставка за обезпечаване на значителна икономия на енергия за климатизация на помещенията, при съблюдаване на основните изисквания за експлоатация. Коефициент на съпротивление при топлоотдаване 0,71 кв.м×°С/W.  Температурен диапазон на експлоатация от -40 до +60°С.

Aluplast energeto

Най-добрата оферта на пазара, отговаряща и на най-взискателните купувачи. Енергоспестяваща технология, без използването на метална армировка, благодарение на иновативен дизайн, разработен със специалисти от компания BASF - Германия.
В системата Energeto се прилагат две уникални технологии на фирма "Алупласт":

1. bonding inside - специална вътрешна гънка, ползваща се за фиксация на стъклопакета.

2. powerdur inside - рамка, проектирана с използването на термопластичен материал Ultradur® High Speed, вместо традиционната стоманена армировка на профила.
Монтажна дълбочина на профила 70 мм, 6 камерен профил, коефициент на топлопроводност 1,12 W/кв.м.°C.Офис Велико Търново

бул. "България" №25

Teл.: 062/59-12-03

GSM: 0886 052 246
e-mail: megastil_bg @ abv.bg

Офис Габрово

 

Teл.: 0886052246

Офис Г. Оряховица

ул. "Вичо Грънчаров" №12

(в сградата на х-л Амбарица)

 тел. 0618/9-05-61

Работно време

Понеделник - Петък:

от 9.00 до 18.00 ч.

Събота: от 9:00 до 13:00

Почивен ден: неделя